Nieuws en mededelingen

Hebben we iets te melden over onze activiteiten of services, dan kunt u het hier vinden.

Mailstoring Update 2

De nieuwe server draait. Kijk hier voor de juiste mail-instellingen!

Mailstoring Update

Klanten met haperende mail worden overgezet naar een nieuwe server.

Mailstoring

Sommige klanten van ons rapporteren sinds enkele dagen storingen in de mailafhandeling.

Nieuwe website voor www.gedenk-bomen.nl

Nieuwe website gemaakt voor  www.gedenk-bomen.nl

Nieuws-portal CustomerserviceFacts opgeleverd

De zeer ervaren customer service expert Ernst-Jan Kruize heeft ons gevraagd een portal te ontwikkelen waarop hij via artikelen en blogs verdieping en achtergrondinformatie biedt aan vakgenoten in de customer service branche en daarmee ook zijn eigen expert-positie te vergroten. We hebben op basis van WordPress een nieuwe site gebouwd op het domein www.customerservicefacts.nl.

Website overgezet van Joomla naar WordPress

Vandaag hebben we een website die we in 2014 gemaakt hebben in Joomla overgezet naar WordPress. Het gaat om www.indeflow.nl. Omdat Joomla een gedateerd cms is en we de laatste jaren alleen nog met WordPress werken was het tijd de site exact in WordPress na te bouwen.

Nieuwe site voor vipdoc.nl

Het (papieren) magazine VIPdoc is overgenomen door uitgeverij CCM. De nieuwe eigenaar gaat de titel nieuw leven inblazen. Vanaf 2 januari 2017 gaat VIPdoc als digitaal platform verder. Argos Media heeft de nieuwe website gebouwd op basis van Wordpress.

Website Docenten-Coaching.nl

Vandaag hebben we een nieuwe site opgeleverd op adres www.docenten-coaching.nl

Nieuwe websites voor Wijn en Spijs

We hebben nieuwe websites opgeleverd voor Wijn en Spijs. Deze artikelen/magazine websites zijn gemaakt in Wordpress. Onze klant kan de site zelf vullen via het gebruiksvriendelijke Wordpress-CMS. Wij verzorgen doorlopende eindredactie van nieuwe content en de begeleiding van nieuwe auteurs.

Heeft u spam ontvangen van Argos Media?

We ontvingen van diverse mensen het bericht dat ze uit naam van Argos Media een verzoek tot betaling hadden ontvangen. Deze mensen hebben geen relatie met ons en vroegen zich dan ook af waarom ze deze mail kregen. Deze spam-mail is echter NIET van ons afkomstig.