Nieuws en mededelingen

Hebben we iets te melden over onze activiteiten of services, dan kunt u het hier vinden.

Nieuwe site voor vipdoc.nl

Het (papieren) magazine VIPdoc is overgenomen door uitgeverij CCM. De nieuwe eigenaar gaat de titel nieuw leven inblazen. Vanaf 2 januari 2017 gaat VIPdoc als digitaal platform verder. Argos Media heeft de nieuwe website gebouwd op basis van Wordpress.

Website Docenten-Coaching.nl

Vandaag hebben we een nieuwe site opgeleverd op adres www.docenten-coaching.nl

Nieuwe websites voor Wijn en Spijs

We hebben nieuwe websites opgeleverd voor Wijn en Spijs. Deze artikelen/magazine websites zijn gemaakt in Wordpress. Onze klant kan de site zelf vullen via het gebruiksvriendelijke Wordpress-CMS. Wij verzorgen doorlopende eindredactie van nieuwe content en de begeleiding van nieuwe auteurs.

Heeft u spam ontvangen van Argos Media?

We ontvingen van diverse mensen het bericht dat ze uit naam van Argos Media een verzoek tot betaling hadden ontvangen. Deze mensen hebben geen relatie met ons en vroegen zich dan ook af waarom ze deze mail kregen. Deze spam-mail is echter NIET van ons afkomstig.

One-page website voor BioBureau

Voor communicatiebureau BioBureau hebben we een one-page responsive  website gemaakt in Wordpress, die beknopt en overzichtelijk weergeeft welke diensten ze aanbieden.

Nieuwe site: argostemplates.nl

Sinds 2003 verkopen wij templates en themes voor talloze CMS'en en custom websites. Dit doen we via diverse websites. Onze belangrijkste site waarop we templates en themes aanbieden is Argos Templates. Deze site hebben we in een nieuw, responsive jasje gestoken.

Nieuwe site voor de IJmuidense Rondvaart

We hebben een uitgebreide nieuwe site ontwikkeld voor de IJmuidense Rondvaart Maatschappij. Dit bedrijf verzorgt rondvaarten en taxivaarten in de regio IJmuiden.

Nieuwe landingspagina voor Petra van Mourik

Een wat andere opdracht dan normaal was het maken van een landingspagina voor de praktijk van lichaamsgericht therapeute Petra van Mourik.

Nieuwe responsive site voor Bureau IndeFlow

De nieuwe website voor Bureau IndeFlow is opgeleverd. De vorige website stamde uit 2010, was ook door Argos Media gemaakt, maar voldeed na 4 jaar niet meer aan de eisen des tijds en de wensen van de klant.

Responsive site voor Emily Nijhuis

Voor Emily Nijhuis, therapeut, trainer en coach, heeft Argos Media een gloednieuwe websitegemaakt. Deze responsive site heeft een frisse, moderne uitstraling.