Blog Nieuws, achtergrondinformatie en blogartikelen

Website-aanbiedingen voor eenmanszaken en stichtingen

Dit jaar en misschien ook nog in 2021 hebben we allemaal te maken met de coronacrisis. De een ondervindt er meer hinder van dan de ander en gelukkig schiet de overheid diverse soorten ondernemers te hulp. Maar helaas is die hulp vooral gericht op MKB en grootbedrijf en hun werknemers; de hulp aan zzp’ers als diverse groep is minimaal. Veel van onze klanten zijn juist die zzp’ers en eenmanszaken en vaak zijn dat startende ondernemers. Laten we elkaar een beetje helpen!

We hebben twee “corona”-aanbiedingen voor eenmanszaken en stichtingen (dus niet voor andere rechtspersonen) waarmee u tijdens de coronacrisis flinke korting kunt krijgen op een nieuwe WordPress-website. En, combineren is mogelijk. Dubbel voordeel!

Corona-actie A: WordPress-website voor € 975,-

U wilt een nieuwe website, maar hebt bijvoorbeeld vanwege de coronacrisis een beperkt budget? Geen probleem! Wij helpen u graag op weg. Voor slechts € 975,- excl. btw. krijgt u een aantrekkelijke, professionele WordPress-website volgens een min of meer vaststaand concept.

Een prima begin van uw online communicatie, want een WordPress-site is in een later stadium altijd uit te breiden en aan te passen! Binnen de opzet van deze ‘Standaard’-website zijn diverse variaties in vormgeving en indeling mogelijk en uiteraard kunnen ook uw voorkeurskleuren, logo en dergelijke worden verwerkt. Een voorbeeldsite is te zien op www.argosmedia.net/basic

De aanbieding geldt bij volledige factuurbetaling na het sluiten van een opdrachtovereenkomst. Meer informatie over de mogelijkheden op aanvraag. 

Corona-actie B: 1 jaar 50% korting op WP Hosting & Premium Service

Bij een nieuwe WordPress-website (‘Standaard’ of maatwerk) krijgt u het eerste jaar 50% korting op onze Hosting & Premium Service. Dit bestaat uit een compleet pakket waarin alle technische aspecten van een WordPress-site geregeld zijn: hosting, onderhoud, beveiliging, updates en support.

Kortom: wij zorgen dat uw nieuwe site op onze server gehost wordt, probleemloos blijft werken, updates krijgt en beveiligd wordt. Dezelfde service geldt voor de bijbehorende mail. En heeft u vragen, dan staan we (gratis) voor u klaar.

Het reguliere tarief is € 475,- excl. btw per jaar, maar nu dus slechts € 237,50 voor het eerste jaar.

De aanbieding geldt bij volledige factuurbetaling na het sluiten van een opdrachtovereenkomst. De abonnementsperiode gaat in als de site afgerond en goedgekeurd is.