Specialist in Digitale & Schriftelijke Communicatie

Blog Nieuws, achtergrondinformatie en blogartikelen

Website-aanbiedingen

De zomermaanden zijn doorgaans rustige tijden voor ons. Fijn om zelf een vakantie te nemen, losse eindjes weg te werken, het kantoor op te ruimen, administratie bij te werken, complexe zaken rustig uit te zoeken, de bedrijfsvoering te evalueren, et cetera. Maar onze vaste lasten lopen door, dus ook (en juist) in de zomer zijn opdrachten welkom!

Dit jaar hebben we allemaal te maken met de coronacrisis. De een ondervindt er meer hinder van dan de ander en gelukkig schiet de overheid ondernemers te hulp. Maar helaas is de hulp vooral gericht op MKB en grootbedrijf en hun werknemers; de hulp aan zzp’ers is minimaal. Veel van onze klanten zijn juist die eenmanszaken en vaak zijn dat startende ondernemers. Laten we elkaar een beetje helpen!

We hebben twee aanbiedingen in petto waarmee u tijdens de zomermaanden (van 15 juli tot 31 augustus) flinke korting kunt krijgen op een nieuwe website. En… als u aan de voorwaarden voldoet is combineren mogelijk. Dubbel voordeel!

Gratis 1 jaar Hosting & Premium Service

Bij een nieuwe WordPress-website krijgt u het eerste jaar hosting, onderhoud, beveiliging, updates en support gratis, twv € 475,- excl. btw. Kortom: wij zorgen dat uw nieuwe site op onze server gehost wordt, probleemloos blijft werken, updates krijgt en beveiligd wordt. Dezelfde service geldt voor de bijbehorende mail. En heeft u vragen, dan staan we voor u klaar. En: alles gratis!

De aanbieding geldt bij 50% aanbetaling binnen de actieperiode van het totaal overeengekomen websiteprojectbedrag en gaat in per datum oplevering.

Corona-actie: Starters-website voor € 975,-

Als ondernemer gestart in coronatijd? Een hele uitdaging! Wij helpen u graag op weg. Voor slechts € 975,- excl. btw. bouwen we voor u een professionele WordPress-starterswebsite. En u weet: een WordPress-site is in een later stadium altijd uit te breiden en aan te passen!

De aanbieding geldt bij volledige factuurbetaling na het sluiten van een opdrachtovereenkomst. Overige informatie op aanvraag.

Plaats een reactie

twee × 5 =

Malcare WordPress Security