Nieuws en mededelingen

Hebben we iets te melden over onze activiteiten of services, dan kunt u het hier vinden.

Website voor Cor Hoffer

We hebben een nieuwe site gemaakt voor Cor Hoffer, cultureel antropoloog en socioloog. Uiteraard is de site gemaakt in WordPress zodat Cor zelf de inhoud kan beheren.

Webshops voor Gedenk-Bomen / Gedenk-Blaadjes

Voor Gedenk-Bomen hebben wij een aantal webshops gebouwd in WordPress en WooCommerce als aanvulling op hun reguliere sites. Deze shops ogen eenvoudig, maar zijn 'onder de motorkap' gevanceerd opgebouwd.

Websites voor Gedenk-bomen

Voor Gedenk-Bomen hebben wij een aantal websites gebouwd in WordPress. Naast een Nederlandse site hebben we vertaalde kloon-sites gebouwd voor Duitsland en Oostenrijk, Italië en Het Verenigd Koninkrijk (www.memorial-trees.co.uk).

Website Docenten-Coaching.nl

Vandaag hebben we een nieuwe site opgeleverd op adres www.docenten-coaching.nl

Website voor Route des Vins

We hebben een nieuwe WordPress-site opgeleverd voor Route des Vins. Deze artikelen/magazine website kan door de klant zelf worden bijgehouden. Wij verzorgen periodieke (eind)redactie, beeldredactie en mailings.

Nieuwe site voor de IJmuidense Rondvaart

We hebben een uitgebreide nieuwe site ontwikkeld voor de IJmuidense Rondvaart Maatschappij. Dit bedrijf verzorgt rondvaarten en taxivaarten in de regio IJmuiden.

Nieuwe site voor vipdoc.nl

Het (papieren) magazine VIPdoc is overgenomen door uitgeverij CCM en gaat verder als digitaal platform op www.vipdoc.nl. Argos Media heeft de nieuwe website gebouwd op basis van WordPress. De klant kan zelf nieuwe artikelen plaatsen.

Website overgezet van Joomla naar WordPress

We hebben de website www.indeflow.nl die we in 2014 gemaakt hadden in Joomla overgezet naar WordPress. Omdat Joomla een gedateerd cms is en we de laatste jaren alleen nog met WordPress werken was het tijd de site exact in WordPress na te bouwen.

One-page website voor BioBureau

Voor communicatiebureau BioBureau hebben we een one-page responsive  website gemaakt in Wordpress, die beknopt en overzichtelijk weergeeft welke diensten ze aanbieden.

Responsive site voor Emily Nijhuis

Voor Emily Nijhuis, therapeut, trainer en coach, heeft Argos Media een gloednieuwe websitegemaakt. Deze responsive site heeft een frisse, moderne uitstraling.