Onze tarieven en prijsafspraken

Wij begrijpen dat u graag vooraf wilt weten wat onze producten kosten. Helaas kunnen we niet overal een vast prijskaartje aan koppelen. Onze websites bijvoorbeeld zijn nu eenmaal altijd maatwerk en geen standaardproducten met vaste prijzen.

Doordat iedere webproductie naar de wensen van de opdrachtgever gemaakt wordt, kunnen we hiervoor geen vaste prijzen rekenen. Wel kunnen we op basis van globale informatie een bandbreedte aangeven, dus schroom niet om vrijblijvend een indicatieve offerte op te vragen. Als deze indicatie overeenkomt met uw budget, dan kunnen we na verder overleg en afstemming als u dat wilt een gedetailleerde offerte uitbrengen.

Websites & webwinkels

Net zoals je niet kunt zeggen wat "een huis" of "een auto" kost, kunnen we dat ook niet zeggen van "een website". Er zijn veel factoren die de totaalprijs van een website bepalen: de vormgeving van homepage en verschillende soorten pagina's, het beheersysteem en met name de gewenste functionaliteiten.

Nieuwsbrieven & mailings

De eenmalige investering voor het inrichten van een mailingsysteem is € 249,-. De mailings zelf worden op basis van urentegoed of fixed price gefactureerd. We hanteren dus geen abonnementen of staffeltarieven. Meer informatie kunt u vinden op de pagina E-mailmarketing.

Hosting & domeinen

We hanteren één type hostingpakket voor onze klanten. U heeft onbeperkte opslag, brandbreedte, databases en mailaccounts, voor een tarief van € 225,- per jaar. Standaard spam- en virusfiltering is inbegrepen. Voor een kleine meerprijs is een extra spamfilter in de cloud mogelijk. Domeinregistraties zijn vrijwel altijd € 17,50 per jaar, maar sommige extensies zijn duurder vanwege de hogere inkoopprijs. Voor uitgebreide informatie kijkt u op de pagina Hosting & Domeinen.

Redactie en contentbeheer

We werken op uurbasis, niet op basis van tekstgrootte. Er is namelijk geen direct verband tussen de lengte van een tekst en de tijd die het schrijven of redigeren kost. Sterker nog: het schrijven van bondige teksten neemt soms evenveel of zelfs meer tijd in beslag dan het schrijven van teksten waarbij de lengte geen rol speelt. Zeker voor het web is het belangrijk dat teksten niet te lang zijn. Om bondig en toch compleet te zijn in de informatie, en daarbij ook nog rekening te houden met zoekmachines, is vaak een hele uitdaging.

Schriftelijke media

Bij de productie van papieren media, zoals brochures en magazines, spelen zoveel factoren een rol, dat we hiervoor absoluut geen prijsindicatie kunnen geven. Laat ons weten wat u voor ogen heeft en dan kunnen we een prijsindicatie geven of een gedetailleerde offerte uitbrengen.

Valt ons tarief buiten uw budget?

Mocht uw beschikbare of voorgenomen budget op gespannen voet staan met onze prijsopgave, dan kan het toch lonen om eens samen om de tafel te gaan zitten en te kijken of we het gat creatief kunnen dichten. Misschien kunt u als klant uw wensen of ideeën bijstellen, kunnen wij op bepaalde gebieden versoberen, of wellicht is er gelegenheid voor gefaseerde oplevering en/of betaling.