Beheer zelf uw website met een CMS

Een content management systeem (kortweg CMS genoemd) is een systeem waarmee u zelf uw website-inhoud kunt aanpassen en nieuwe inhoud kunt toevoegen.

Vrijwel al onze websites worden gebouwd op basis van een CMS. U hoeft hier niets extra's voor te betalen. Zo kunt u alledaagse bezigheden als het plaatsen van nieuws, blogs, afbeeldingen en downloads zelf doen. Inloggen gaat gewoon via het web, dus u kunt aan uw site werken waar en wanneer u zelf wilt.

Open source CMS'en

Argos Media gebruikt verschillende gratis open source content management systemen, afhankelijk van het type website en uw wensen. Het voordeel van open source systemen is dat de software gratis is, dus u betaalt geen aanschaf-, licentie- of abonnementskosten voor het CMS.

De software die wij gebruiken wordt doorlopend verbeterd en uitgebreid door vele duizenden ontwikkelaars over de hele wereld. Ook Argos Media levert regelmatig bijdragen aan de ontwikkeling van open source software.

Content management: niet zo ingewikkeld als het klinkt

Voor de meeste sites gebruiken we WebsiteBaker of WordPress. Deze CMS'en zijn gebruiksvriendelijk, en krachtig genoeg voor de meeste sites voor het MKB en ZZP'ers. Speciale vaardigheden zijn bij deze systemen gelukkig niet nodig. Een instructie van 20 tot 60 minuten per telefoon of op locatie is meestal genoeg om met een CMS te kunnen werken.

Geen tijd of zin? Schakel ons in!

Mocht u in de drukte van alledag niet altijd toekomen aan het zelf bijhouden van uw site, dan kunt u altijd een beroep doen op ons. Wij plaatsen en redigeren content (teksten, nieuwsberichten, afbeeldingen, downloads) op websites van klanten op structurele en ad-hoc basis. Zie voor meer informatie ook de pagina Onderhoud.