Contentbeheer, onderhoud & aanpassingen

De meeste websites voldoen een aantal jaren aan hun doel; gemiddeld een jaar of vier. Maar toch zullen er ook vaak tussentijds aanpassingen nodig zijn.

U kunt hierbij denken aan het bijhouden van nieuwsberichten, het plaatsen van blog posts, het toevoegen of verwijderen van producten, het bewerken en plaatsen van nieuwe teksten en/of afbeeldingen etc. Maar natuurlijk kan er soms ook behoefte zijn aan functionele en/of visuele aanpassingen.

Contentbeheer, ook bij sites met een CMS

Ook al hebben onze klanten meestal een site met een CMS, het zelf bijhouden van hun site komt er in de praktijk niet altijd van. Voor veel klanten werken wij dan ook regelmatig de inhoud van hun site bij. Dat kan gaan om kleine, simpele dingen als een nieuwsberichtje of een download plaatsen, maar ook om wat complexere zaken als het toevoegen van meerdere pagina's of aanpassen van de site-indeling.

Functionele en visuele aanpassingen

Niet alle aanpassingen kunnen via het CMS gedaan worden. Technische en visuele aanpassingen zijn vaak ingrijpender. Deze kunnen meestal alleen door ons gedaan worden, bijvoorbeeld door middel het installeren en aanpassen van aanvullende modules. Of soms direct in de HTML, PHP en CSS code.

Nooit lang wachten

U hoeft zelden lang te wachten op het verwerken van de aangevraagde aanpassingen. In geval van site content doen we dit vaak dezelfde dag nog, en als het geen haast heeft binnen enkele dagen.

Ook de ingrijpender, technische en visuele modificaties proberen we altijd op korte termijn te verwezenlijken, doorgaans binnen enkele dagen tot een week. Is er haast bij en kunnen wij schuiven met werkzaamheden, dan kan het soms zelfs dezelfde dag nog.