Blog Nieuws, achtergrondinformatie en blogartikelen

Content management met WordPress

Een content management systeem (kortweg CMS genoemd) is een systeem waarmee u zelf uw website-inhoud kunt aanpassen en nieuwe inhoud kunt toevoegen.

Al onze websites worden gebouwd op basis van een CMS. U hoeft hier niets extra’s voor te betalen. Zo kunt u alledaagse bezigheden als het plaatsen van nieuws, blogs, afbeeldingen en downloads zelf doen. Inloggen gaat gewoon via uw browser, dus u kunt aan uw site werken waar en wanneer u zelf wilt.

WordPress

Argos Media gebruikt het gratis open source content management systeem WordPress. U betaalt dus voor het basissysteem geen aanschaf-, licentie- of abonnementskosten.

WordPress is  gebruiksvriendelijk en krachtig genoeg voor de meeste sites voor het MKB en ZZP’ers. Speciale vaardigheden zijn bij deze systemen gelukkig niet nodig. Een korte instructie per telefoon of op locatie is meestal genoeg om ermee te kunnen werken.

Geen tijd of zin? Schakel ons in!

Mocht u in de drukte van alledag niet altijd toekomen aan het zelf bijhouden van uw site, dan kunt u altijd een beroep doen op ons. Wij plaatsen en redigeren content (teksten, nieuwsberichten, afbeeldingen, downloads) op websites van klanten op structurele en ad-hoc basis.